2019-05-03 06:47:03• hírek • Bede Emőke

Megnyílt Nagykárolyban Erli Mária Tünde és diákjainak közös kiállítása

Csütörtök délután, 16 órakor nyitották meg Nagykárolyban, a Károlyi-kastélyban „A tanárnő és diákjai” című kiállítást, mely Erli Mária Tünde pedagógus és az általa oktatott tanulók alkotásait hivatott a nagyközönség elé tárni.

A megnyitót a Gróf Károlyi Kulturális Idegenforgalom-népszerűsítő Központ képviseletében Adrian Stefanuti nyitotta meg, de természetesen Erli Mária Tünde is szólt az egybegyűltekhez. A tanárnő nem csak a kiállított alkotásokat ismertette beszédében, hanem a diákokat is bemutatta a közönségnek. Mint kiderült, a tárlaton 58 alkotást lehet látni, melyek között 28 grafika és fénykép, valamint 14 olajfestmény a diákok keze munkáját dicséri, 14 további festmény pedig a tanárnőnek köszönhető.


A kiállításon a Nagykárolyi Elméleti Líceum V-XII-es diákjai mutatták meg alkotásaikat, név szerint: Tușer Letiția, Cosma Vivien, Feher Alexandra, Kurucz Kristóf, Gulaci Julia, Borbei Odett, Szilágyi Dávid Attila, Gulaci Zsofia, Oprea Șuta Vivien, Gyongyi Armin, Heinrich Melanie, Papp Dorka, Bakos Réka, Kis Blanka és Petcu Dora. A munkákat május 14-ig lehet megtekinteni.





 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: